Ар Кели на свобода срещу 100 000 долара

Певецът излезе от чикагския затвор, след като мистериозна жена плати гаранцията му

Ар Кели бе временно освободен срещу гаранция от 100 000 долара.

Рапърът бе задържан в края на миналата седмица, след като получи 10 обвинения в сексуален тормоз от непълнолетни момичета. Изпълнителят прекара уикенда зад решетките, но излезе от затвора след като гаранцията му от 100 000 долара бе платена от неизвестна жена, представяща се за негова близка приятелка.

Съдията, отговорен за делото, определи сумата от 1 милион долара за освбождаването на Ар Кели, но срещу заплащане на 10% от нея, той получи правото да е на свобода, докато чака окончателно решение. Малко преди да излезе от ареста, певецът се появи в съдебната зала и пледира, че е невинен по всички повдигнати срещу него обвинения.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

R. Kelly Is Now Out After Posting Bond #rkelly #survivingrkelly #lifetime #chicago #news #gossip

Публикация, споделена от BlogionistaTv (@_blogionistatv) на

Основните обвинения са от четири момичета, твърдящи, че пред далечната 1998 година рапърът се е възползвал от тях против волята им, като три от тях са непълнолетни.

За момента, на Ар Кели е забранено да контактува с момичета, ненавършили 18 години. Ако все пак бъде признат за виновен, певецът може да получи до 70 години затвор, но съществува и възможността за пробация.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица