Асен Блатечки влиза в престъпния свят

Актьорът с главна роля в нов уеб сериал

В продукцията ще видим и Мона Гочева

Бойко Кръстанов в образа на новак в криминалните среди

Асен Блатечки влиза в ролята на изпечен бос на престъпния бизнес в новия уеб сериал “Пъзел: Похитени”. Снимките на продукцията на “7Talents” вече започнаха, а премиерата на продукцията ще бъде есента във Vbox7.com.

“Това е първото ми участие в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са не само по-добре написани, но и по-добре заснети, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на филмово изкуство е в интернет”, сподели за проекта Асен Блатечки. Лошото момче на българското кино добавя, че подобна роля е играл само в чуждестранни продукции и за първи път чете наистина добър български сценарий.

Звездното присъствие в сериала се допълва от младия актьор Бойко Кръстанов, чийто персонаж ще бъде въведен в подземния свят именно от Блатечки. Една от главните женски роли е поверена на Мона Гочева.

Сценарият на “Пъзел: Похитени” е дело на екип, работил по екшън сериала на БНТ1 “Под прикритие” и романтичния филм “Дъвка за балончета.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино