Ася Капчикова: Няма да се женя

Рано е за бебе, отсече плеймейтката

Кадърът събра стотици коментари

Бившата на Криско Ася Капчикова отрече все по-упоритите слухове, че стяга сватба с новия си любим Живко и вече дори е избрала сватбената рокля.

“Няма да се омъжвам. Не е истина, но се надявам Живко да е човекът, който един ден ще ми поиска ръката”, заяви плеймейтката.

Повод за мълвата стана пост на Капчикова, която емоционално се обясни в любов на мъжа до себе си: “Обичам те толкова много, ти си моята сродна душа”, разкри сърцето си Ася. Тя сподели, че не мисли за семейство и деца. Бившата танциорка беше категорична, че е щастлива и влюбена, но в момента семейството далеч не е на преден план за нея.

Тези дни миньончето за пореден път стана повод за коментари, след като публикува снимка, на която позира чисто гола. Само за часове кадърът обиколи социалните мрежи и предизвика стотици разнопосочни коментари.

Блондинката обаче не се притесни от реакциите на потребителите си и заяви, че се грижи за тялото си и полага изключително много труд във фитнес залата. Затова не виждала проблем, че се хвали с резултата в разгорещени кадри в мрежата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица