Ася Капчикова остана без гадже

Плеймейтката на почивка в Тайланд с травестит

Двамата с Живко са разделени от няколко месеца

„Беше прекрасно, но свърши”, призна блондинката

Плеймейтката Ася Капчикова остана без мъж до себе си. Преди повече от два месеца се е разделила с половинката си Живко, призна самата тя. Макар че двамата изглеждаха повече от щастливи и блондинката беше сигурна, че този път е намерила точния човек, тяхната любов не продължи дълго.

“Да, така е. След две години връзка се разделих с приятеля ми. Чувствам се целеустремена, искам да се отдам на бизнес плановете, които имам и на кариерата си. Всичко беше прекрасно, но дойде време да свърши. Готова съм за ново начало, към което вървя смело без да поглеждам назад”, коментира Капчикова.

Изглежда, че миньончето, което доби голяма популярност покрай връзката си с рапъра Криско, е решила да не се отдава на любовна мъка. Тези дни тя се завърна от екзотичната си почивка в Тайланд, където компания й правеше известният травестит Елза Парини. Плеймейтката не пропускаше да сподели горещи снимки от остров Пукет и последователите й комeнтираха, че няма дълго да остане сама. Изглежда тя наистина се е посветила на професионалните си ангажименти и отскоро е рекламно лице на нов сайт за дрехи. Според някои слухове до краха в отношенията на Ася и Живко пръст има Тодор Батков-син, с когото плеймейтката скоро имаше публичен скандал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица