"Атака" помогна на трима студенти във Велико Търново

"Атака" връчи още 3 стипендии на млади българи за обучението им. Този път от партията на Сидеров подпомогнаха студенти от Велико Търново.

Стипендиите бяха дадени от първия в листата на АТАКА за европейските избори д-р Георги Димов. С него бяха още зам.-председателят на партията Десислав Чуколов, Павел Шопов и Цветомир Цветанов от Севлиево, който е №15 в евролистата на "Атака".

„Именно младите са бъдещето на нашата родина, затова даваме тези стипендии. Да учат и остават у нас”, заяви Десислав Чуколов.

Водачът на евролистата на "Атака" д-р Георги Димов каза, че работоспособното население на България емигрира на Запад, за да може да издържа семействата си. По думите му по този начин се разбиват семейните ценности.

Димов призова останалите партии да последват примера на "Атака" и вместо скъпи кампании и шумни концерти – да помогнат на младите хора да останат в България.

Той припомни, че "Атака" внесе призив до председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер да се въведе минимална европейска заплата за всички страни-членки на ЕС.

25-годишният Йордан беше първият, който получи стипендия от "Атака" във Велико Търново. Той изучава културен туризъм и иска да запише и магистратура.

Ивелина учи предучилищна педагогика и логопедия. „Благодарна съм на ПП "Атака" за този жест към нас и ще инвестирам в бъдещето си”, сподели младата дама. „Тази стипендия ще ми помогне да развия себе си”, сподели Радостина, която иска да стане учителка.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика