Аутсорсинг компания търси 120 служители за офиса си в Пловдив

Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe и Стефан Стоянов заместник-кмет на Пловдив по образование и бизнес развитие

 

Най-големият работодател в аутсорсинг-индустрията у нас Telus Internatonal Europe търси да наеме още 120 служители за офиса си в Пловдив. 50 от вакантните позиции са за хора, владеещи немски, 30 - за френскоговорящи, а останалите места ще бъдат запълнени до 30 април със знаещи отлично английски и други езици.

"Те ще имат възможност да работят за едни от най-големите марки в световен мащаб, включително 2 компании от списъка на Fortune 500", разкри президентът на TELUS International Europe Ксавие Марсенак. В Пловдив компанията има в момента 280 служители, 20 от тях са чужденци от 8 националности от Германия, Франция, Испания, Холандия, Камерун. До края на 2017 г. трябва на станат 400, а догодина да нараснат до 500 души. "Планираме да продължим да се развиваме в Пловдив и да привличаме нови клиенти - в момента тук обслужване операции на световни лидери в сферата на онлайн плащанията, туризма и високотехнологичния сектор", допълни Ксавие Марсенак.

От 13 март TELUS International Europe стартира в Пловдив безплатна езикова академия. Тя е насочена към кандидати, които искат да подобрят нивото си на немски и френски. Всеки, който иска, може да кандидатства, като компанията покрива всички разходи за 4-седмично обучение по езика. Успешно преминалите могат да подпишат трудов договор и да започнат работа веднага.

"Това е възможност, която даваме на хората в Пловдив, които искат да се развиват в глобална компания да го направят при нас. Екипът ни постоянно се разраства и имаме нужда от добре подготвени хора, които на бъдещ етап да заемат и мениджърски позиции", заяви Филип Угринов, вицепрезидент на компанията, която се похвали със 70% ръст на приходите през 2016 г.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика