Африканка-албинос е успешна манекенка

86-годишна на кориците на "Вог" и "Венити феър"

Свикнали сме да мислим, че супермоделите като същества с недостижими за „простосмъртните“ мерки за тялото и покриващи определени стандарти за хубост. Тези критерии, обаче, биват разбити от хора, които въпреки че не ги покриват станаха успешни в модния бизнес. Африканка-албинос, жена на почти 90 години и войник, останал без крак се превърнаха в супермодели.

27-годишната африканка Диандра Форест е албинос и един от най-атрактивните модели в света. Въпреки произхода си, Диандра е с млечно бяла кожа, светла коса и пъстри, зелени очи. Само нослето, плътните устни и къдравата коса издават расата. "Не съм стандартно момиче и това ми харесва", споделя Форест. Родена е през 1989 г., като дете Диандра често пъти е ставала жертва на подигравки заради необичайната си външност.

Най-възрастният модел в света пък е 86-годишната британка Дафне Селф. Появява се на модни ревюта по цял свят, красила е кориците на "Вог" и "Венити феър". Тя споделя, че благодари на родителите си за естествената си красота, а ботоксът и пластичните операции са губене на време.

Алекс Мински пък е войник, останал без крак, който става супермодел.

27-1-2

3 седмици след като отива на мисия в Афганистан, той е ударен от бомба и губи десния си крайник. След 47 дни в кома, Алекс се възстановява напълно и е открит от модна агенция, докато е във фитнес в Лос Анджелис.

 

20-годишната Евита Делмундо пък се е борила не на война, а в училище, където я наричали „чудовище“ заради огромните бенки по цялото й тяло.

Въпреки подигравките тя кандидатства за конкурса за красота „Мис Вселена“.

Рик Генест изглежда като ходещ мъртвец и това му харесва.

27-3

С хиляди почитатели в социалните мрежи, плашештото момче е познато на света като Зомби бой. Той се появява на световната сцена през 2011 и става хит. Стилистът на Лейди Гага и креативен директор на Thierry Mugler Никола Формичети открива канадеца във Фейсбук.

Рик е диагностициран с тумор в мозъка като тийнекджър. Прекарвайки 6 месеца в очакване на операция, той има време да обмисли живота си. Така решава да татуира цялото си тяло и да води "анархичен начин на живот".

Генест има и два рекорда Гинес за най-много татуирани буболечки (176) и най-много човешки кости (139). Татуировките по тялото му струват повече от 16 хил. долара и рисуването им е отнело над 10 години. Изографисал е „едва“ 80% от тялото си. Зомби бой продължава работата по мъртвешката си външност и обещава да татуира всеки останал празен сантиметър от себе си.

 

Канадка с витилиго аплодирана в кан

27-2

Канадската манекенка Вини Харлоу е само на 22 години, а вече е една от най-известните по модните дефилета. Тя се е наложила, въпреки че силно се отличава от стереотипа за манекенка. През детството си тя е боледувала от витилиго, което е оставило много бели петна по кожата й и я белязало за цял живот. Въпреки това, обаче тя била силно аплодирана по време на първата си изява като мдоел, която се състояла в Кан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл