“Байерн“ гледа към Почетино

Изненадващ ход са решили да предприемат шефовете на „Байерн“. Изведнъж сред фаворитите за нов треньор изплува името Маурисио Почетино. Аржентинецът превърна „Тотнъм“ в един от най-приятните за гледане отбори. Препоръката е направена от Дитмар Хаман, бивш играч на „Байерн“ и „Ливърпул“. Проблемът е, че Почетино има договор до 2021-а и не говори немски. От друга страна би приел предизвикателството на по-големия клуб.

В търсенето на варианти за наследник на Юп Хайнкес клубът мисли за Юрген Клоп, Томас Тухел и Ралф Хазенхютел.

В същото време „Байерн“ стана първият отбор в Европа, който се класира за следващото издание на Шампионската лига. Теоретично баварците могат още през уикенда да станат за шести път поред първи в Бундеслигата. Много малко точки липсват още на „Манчетър Сити“, „Барселона“ и „Пари Сен Жермен“ също и на теория да влязат в следващото издание на турнира.

Френският национал Корентен Толисо вероятно ще пропусне гостуването срещу „Бешикташ“ в осминафиналния реванш на Шампионската лига в сряда. Халфът се контузи при 6:0 над „Хамбургер“. Със сигурност не могат да играят трайно контузените Мануел Нойер и Кингсли Коман.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят