Барак Обама се скара на младежи, играели си на смартфоните и не го слушали (ВИДЕО)

Бившият президент на САЩ Барак Обама се ядоса и повиши глас на група младежи, дошли да чуят речта му по време на предизборен митинг в подкрепа на Хилъри Клинтън в Пенсилвания, съобщава в. "Американ Мирър".

57-годишният Обама се ядоса, след като забеляза как група млади хора изобщо не го слушат, а активно чатят по мобилните си телефони. Той прекъсна речта си и се разкрещя: "Ало, на вас говоря! Да, точно на вас, младежи! На вас! Внимавайте!", обърна се той към тях и посочи групата с пръст.

https://youtu.be/UcIDrNHFcqs

На видео, което се появи в мрежите, се вижда, че след като успява да привлече вниманието им, бившият президент се обръща поучително към тях: "Тук не става въпрос за мен. Най-голямата опасност за демокрацията е, когато млади хора си мислят "О, това не ме засяга!" и не внимават".

Малко по-късно Барак Обама за втори път прекъсна речта си, ядосан, че присъстващите говорят на висок тон и заглушават думите му. "Стоп! Стоп! Стоп", повтаря той няколко пъти, докато аудиторията от "млади демократи" продължава да се надвиква.

"Ей, обръщам се към всички! Стига!", приканва публиката Обама, давайки воля на гнева си, и след кратка пауза продължава: "Чуйте ме сега! Казах ви да се концентрирате, а вие не сте концентрирани". "Всички да седнат и да млъкнат! Тихо! Седнете и млъкнете за секунда. Чуйте ме! Сега съм сериозен! Фокусирайте се и внимавайте в това, което ви казвам, защото, ако не се фокусирате, може да имаме проблеми. Не викайте, гласувайте", продължава с опитите си да привлече внимание той.

https://www.youtube.com/watch?v=U5clY5JWE54

Политически наблюдатели коментират, че за неловката ситуация виновен е самият Обама. По време на 33-минутната си реч той не спрял да се хвали и говорел само за себе си. В един момент дори се оплакал, че губи гласа си, защото ... говорел прекалено много.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка