Барбра Страйсънд обвинява родителите на децата-жертви на Майкъл Джексън

След излизането на документалния филм "Да напуснеш Невърленд", в който двама мъже разказват за сексуалните посегателства на Майкъл Джексън над тях, в Холивуд се сформираха два лагера - един, защитаващ певеца и друг, заставащ зад жертвите му. Барбра Страйсънд обаче, е изключение, предават от Mirror.

76-годишната актриса призна в интервю пред The Times, че вината за случилото се според нея е у родителите на тези вече пораснали деца.

"Имам смесени чувства след филма. Тъжно ми е за децата, тъжно ми е и за него. Вината обаче е в родителите, които са им позволили да спят заедно с него в едно легло", обяснява Барбра и допълва още по-категорично:

"Неговите сексуални нужди са си неговите сексуални нужди, независимо дали са резултат от детството или дори гените му. Може да ги наречеш "насилвани", но тези деца, доколкото разбрах от филма, са били очаровани да бъдат покрай Майкъл. И двамата са се оженили и имат деца, така че това не ги е убило".

И двете майки на потърпевшите деца участват във филма, като едната признава, че не е успяла да опази сина си, докато другата съжалявала за решението въобще да води детето си в ранчото на певеца.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица