"Барселона" разби ПСЖ с 6:1, продължава в Шампионската лига

С три гола в последните 7 минути (вкл. добавеното време) "Барселона" победи "Пари Сен Жермен" с 6:1 и се класира за четвъртфиналите в Шампионската лига. "Барса" стана първият отбор, който в евротурнирите продължава напред след загуба в първия мач с 0:4.

Първото полувреме каталунците поведоха с 2:0 след ранен гол на Суарес и автогол на Курзава малко преди почивката. Видимо парижани не се напрягаха много след преднината от първия мач. Но още в началото на второто полувреме домакините от Барселона постигнаха трети гол чрез Меси от дузпа и дадоха надежди за невероятен обрат.

Френският тим се вдигна и постигна ценното попадение чрез Кавани в 62-та мин. При 3:1 едва ли някой е очаквал, че испанският гранд ще реализира още три гола. Още по-малко, когато до края оставаха няколко минути. Но първо гол от пряк свободен удар на Неймар даде малка надежда, а в 90-мин. последва и дузпа, която отново Неймар реализира. А триумфът за каталунците - и кошмарът за французите - дойде в последната минута на добавеното време чрез Роберто - 6:1!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ