Баскетболистите Деян и Калоян Иванови в новата платформа на Радан Кънев

Днес се полагат много усилия десните хора да бъдат объркани и да им бъде внушено, че са деца на разведени родители, които трябвало да избират кого обичат повече, това заяви при учредяване на регионалната структура на "Нова Република" във Варна Радан Кънев.

„Не. Десните хора не са объркани деца. Точно обратното – от срещите си с тях аз виждам отговорни и загрижени родители, които трябва да направят избор за децата си. А изборът е следният – от едната страна сме ние, принципните политици, които искат истинска промяна; от другата страна са ГЕРБ и неговия килер“, допълни Кънев.

До момента "Нова република" е обявена като политическа платформа, в близките дни, може би още утре, ще бъде обявено политическо обединение зад нея, обясни още лидерът на ДСБ Радан Кънев.

Той посочи, че обединението ще има своето общо политическо ръководство, което ще вземе и решение за техническата форма за явяване на избори. Кънев отказа да каже кои формации ще бъдат в бъдещото политическо обединение, както не назова и партиите, с които се водят разговори за това.

Инициативата за Нова Република във Варна бе създадена от бившия депутат от ДСБ проф. Димитър Камбуров, баскетболистите Деян и Калоян Иванови и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони