Батков скочи на Мъри Стоилов

 

Бившият собственик на „Левски“ Тодор Батков изказа своето възмущение от финансовия иск на треньора Станимир Стоилов към клуба от „Герена“. Адвокатът покани настоящия наставник на „Астана“ на среща за изясняване на случая. Именно по време на управлението на Батков е натрупан въпросния дълг на 26-кратните шампиони.

"Срамно е – коментира Батков пред Блиц. - Нямам думи да коментирам това, което Мъри изявява като претенции и постъпката му. Нека Стоилов заповяда при мен в офиса да му опресня паметта. Ще му припомня много неща, които той знае, но може и да е забравил. И документи ще му покажа. „Левски“ е напълно изряден към Стоилов и това е документирано. Той беше пребогато възнаграден за стореното от него на раздяла. Стиснахме си ръцете като мъже и с изчистени задължения, когато се разделихме през 2008 година.“

Искът на Стоилов е за 70 000 лева, а част от тях трябва да бъде изплатена до днес, за да не бъде застрашен лиценза на „сините“ за следващия сезон. Крайното решение на специалиста принуди ръководството на клуба на свой ред да заведе дело срещу треньора под претекст, че претенциите му са несъстоятелни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ