Бащата на Неймар на среща с "Ювентус"

Неймар Сантос старши, бащата на бразилската звезда Неймар, се срещна с представители на "Ювентус". Новината бе разкрита от италианското издание "Раи Спорт".

"Подобен трансфер все още не е на дневен ред в "Старата госпожа“, но от клуба искат да проучат възможността дали си заслужава подобен ход и при какви условия", твърди изданието.

Неймар със сигурност ще напусне ПСЖ. Това пък написа испанското издание "Спорт". И въпреки че французите отхвърлиха първата оферта на „Барселона“, те са осъзнали, че няма как да задържат играч, който не иска да остане в тима и е време да правят бизнес с единствения отбор, който е готов да го вземе. Според изданието, шефовете на двата клуба вече са обсъдили няколко възможности. „Барселона“ категорично отказа плащането на 300 млн. евро накуп за бразилеца. Едната опция е той да премине на "Камп Ноу" под наем, а след това да има задължителна опция за откупуването му в размер на сума малко под 200 млн. евро. Шампионите на Испания все още държат и на варианта с размяна на играчи и доплащане на сума, като в подобна сделка ще бъде включен Филипе Коутиньо.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят