Баща и дъщеря убити в дома им, подозират ревност (обзор)

Часове след кръвопролитието е арестуван 36-годишен мъж

Събираха средства за лечението на жената

Възрастен мъж и дъщеря му бяха открити убити днес сутринта. Кръвопролитието се разиграло в нощта срещу вторник в плевенското село Горни Дъбник. На зловещото престъпление се натъкнал братът на 35-годишната Наталия.

72-годишният Стефан и дъщеря му Наталия били наръгани много пъти с нож. Пенсионерът бил издъхнал. Дъщеря му била в тежко състояние и починала на път за болница. Съседи твърдяха, че не са чули нищо подозрително от дома на жертвите. Часове след двойното убийство бил арестуван 36-годишен заподозрян. Според главния секретар на МВР Младен Маринов мотивът не е с цел грабеж, а вероятно става въпрос за лични отношения. До задържането на мъжа се стигнало след акции на полицията в три области – Стара Загора, Габрово и Плевен.

35-годишната Наталия има четири деца, които за щастие по време на убийството били при бащите си, разказаха местни хора. Те допълниха, че с последния си съпруг жената се развела наскоро и след това сключила брак с друг мъж. В Горни Дъбник подозират, че ревност стои зад екзекуцията. Миналата година имаше дарителска кампания за Наталия, която страдаше от аневризъм. След като събра нужните пари за лечение, тя дари остатъка от сумата за друг нуждаещ се.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право