Безмилостна битка в „Гласът на България“

Само четирима ще имат шанса да продължат към големия финал

Миналата неделя феновете на „Гласът на България” определиха най-достойните 12 таланти, които да продължат към полуфиналния концерт, който ще се излъчи на живо утре по Би Ти Ви. Шоуто ще бъде по-зрелищно и битката по-оспорвана от всякога, защото само четирима ще имат шанса да продължат към големия финал.

Зрителите отново ще бъдат тези, които ще определят финалистите сред Мария Пашалийска, Ягода Тренева, Рафаел Пашамов, Никол Тодорова, Оливия Николова, Никола Чочев, Виктория Динкова, Александър Савов, Анна Азатян, Никола Здравков, Ния Петрова или Трио „Тринити”. Така всеки треньор ще се раздели с по двама от своите изпълнители и ще остане само с един талант, с когото ще се бори за короната в пети сезон на „Гласът на България”.

Стартът на шоуто в неделя ще бъде даден с общо изпълнение на 12-те полуфиналисти, но съревнованието помежду им отново ще бъде в рамките на отборите им. Зрителите ще имат възможност да гласуват единствено в рамките на живото предаване, като накрая вотът ще определи кои четирима продължават по пътя към титлата „глас на България” и наградата от 50 000 лв.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл