Безплатен семинар по предприемачество организират в Пловдив

Безплатен семинар по предприемачество "Първи стъпки в бизнеса" ще се проведе на 13 май в Дома на културата "Борис Христов" в Пловдив.

Форумът се организира от младежката организация JCI Plovdiv. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство у нас с локални секции в Пловдив, София, Варна, Плевен и Свищов. Семинарът ще срещне опитни предприемачи със студенти и млади професионалисти от различни сфери, които искат да научат повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес.

Събитието ще предлага теоретично и практическо обучение на участниците. В първата част от семинара участниците ще чуят вдъхновяващи истории от четирима успешни родни предприемачи - Никола Вълчанов, Виктор Стойнов, Любомир Янчев и Сергей Петров, които ще споделят своя личен опит.

През втората част от деня участниците ще формират отбори, с които ще разработвaт концепции за стартиране на бизнес, а лекторите ще са техни ментори. Всеки отбор ще работи по реален казус, свързан с една от следните теми: идея и бизнес модел, брандиране и маркетинг, финансиране на стартиращ бизнес или продажби в чужбина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони