Без мач на „Герена“ през октомври

 

Месец далеч от клубния стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ очаква „Левски“. Двубоят от 11-ия кръг на Първа професионална лига с „Черно море“ (1:0) остава и единственият домакински за „сините“ през октомври. Следващата среща на отбора на Делио Роси е на 15-и във Велико Търново срещу „Етър“. След това „сините“ приемат ЦСКА (21 октомври) в ролята на символичен домакин, но голямото дерби ще се играе по традиция на националния стадион „Васил Левски“. В края на месеца третият във временното класиране има ново тежко изпитание - визита на „Лудогорец“ в Разград. А между дербитата с конкурентите за титлата „Левски“ ще се изправи и срещу „Монтана“ за Купата на България, но отново далеч от столицата – на стадион „Огоста“.

Така следващият мач на Габриел Обертан и компания на „Герена“ е чак след месец на 4-и ноември срещу „Локомотив“ (Пловдив). Но дори и този факт не успя да събуди феновете на „сините“ и едва 2000 души изгледаха минималния успех над „моряците“ в неделя.

А с него „Левски“ затвърди доброто впечатление що се отнася до играта в дефанзивен план при италианския треньорски щаб. „Сините“ все още си остават с двата допуснати гола срещу „Ботев“ (1:2) в ерата на Роси в Първа лига. Това прави по попадение на всеки 360 минути. Преди година 26-кратните шампиони бяха инкасирали също 4 гола след първите 11 кръга при Люпко Петрович, преди сърбинът да си тръгне от България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ