Без почивка за бавния и напрегнат ЦСКА

Часове след равенството с "Черно море" (0:0) играчите на ЦСКА започнаха подготовка за предстоящия мач с "Дунав" във вторник. "Червените" нямаха време за почивка. Тимът е бавен и напрегнат. Трябва работа. Това заяви треньорът на отбора Стамен Белчев след ремито.

"Играта трябва да е по-убедителна и да има агресия - каза наставникът. - Всички футболисти са добри, но очаквам много повече от тях."

За двубоя в Русе се завръща Кристиян Малинов, който изтърпяваше наказание. На базата на ЦСКА в Панчарево титулярите от мача с "Черно море" проведоха възстановително занимание. Сред тях бе и капитанът Божидар Чорбаджийски, който си пожела и конкурентите на "червените" да загубят точки.

"Все пак сме в началото на първенството - каза защитникът. - Първите няколко мача ще бъдат за нагаждане. Очаквам и другите тимове да бъркат."

Отбелязалият рекордните към момента 52 гола в първенството ЦСКА не успя да вкара за трети път в 22 срещи. В предишните два случая "червените" не се разписаха срещу "Лудогорец" (0:1) и "Пирин" (0:0). Любопитното е, че срещу благоевградските "орлета" на вратата бе Благой Макенджиев, който пази в петък вечер за "Черно море".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ