Без тениска на бала, моля!

Благотворителността ви да е по мярка…

Абитуриент можеш да си веднъж, а благотворител - всеки ден

С повече от 30 години опит в модата и живота на висшето общество, Евгени ще отразява за вас горещите моменти от живота на богатите и известните. Лорд Минчев ще се изказва по злободневни теми, ще посочва модните личности на деня, ще бъде в началото и края на червения килим…

Чета някъде, ама през очите на някакъв неоправдан телешки възторг, че абитуриенти ще бъдат с тениски на бала. Пълна ала-бала, ако питате мен. Въпреки че замисълът е благотворителен, моля, не се подвеждайте по това.

Благотворителност може да се направи и по други интересни начини, като например да не си купите последния модерен телефон, като спестите от пет пиянски нощи в Студентски град и като не отидете по празниците в Гърция. Схванахте ли сега следите от лицемерието, които стържат мислите под лакираната ми коса, била на много балове и благотворителни събития. Абитуриент можеш да бъдеш само веднъж, а благотворител - всеки ден от своя живот. Затова- бъдете стилни, ексцентрични, модно превъзбудени, но не и по тениски. Тениската е чаровна само в определени моменти и това не са баловете. Благотворителността е интересна, само когато е лишена от обяснение и помпозност. Смислена е когато създава стил, изгражда усет и постоянство, в съчетание с личната удовлетвореност на благотворителя.

И без да искам да късам повече крила на подхвърчащи вестители на добротата, нека започнем с изчисление на вещите, които притежаваме годишно - автомобил, телефон, ол инклузив за объл тумбак, плазмен телевизор и чак тогава стигнете до тениските, които пък никой не е казал,че не могат да са по-скъпи от един костюм по мярка. Защото и благотворителността ви също трябва да е по мярка мили, начинаещи, благотворители. Казах!

 

Fashion idol

Десизо Монни

Наричан не случайно модният император на България, господин Десизо Монни е днешният ми избор за моден идол на седмицата. Той носи характеристиките на истински подържан бизнесмен, с усет за прогреса, с отношение към детайла и инвестиране в добрия вкус. Той не се цереМОННИ да експериментира с материи, кройки и цветове, което го прави реален пример за подражание не само за господата от неговото поколение. И както Дънов справедливо е казал - любимците на Бог влизат в зрелостта си красиво.

 

 

 

Музика

Топ диджей пуска за Терзийска

Световно известният ди джей Тони Алонес пристигна в София за юбилея на бизнесдамата Камелия Терзийска. В известен столичен клуб, сред красота, светлинно шоу и предани приятели, носителката на редица призове за професионализъм вдигна наздравица за близо 450-те си гости.

Космическото парти не затрудни домакини и гости и всички според разбиранията си, обслужиха дрес кода. Сред поканените бяха титуловани бизнесдами и господа, изпълнили с елегантност стилното пространство. На мястото на събитието бяха забелязани още Михаил Заимов, бизнесдамата Славка Каравелова, дизайнерката София Борисова. Диджей Алонес направи красива музикална разходка за удивеното множество.

 

„Светото тайнство”

Роберта се изруси за бал!

Носителката на Златен Орфей и Певец на годината 2018 Роберта, отпразнува тайно рождения си ден. „Светото тайнство” се състоя в компанията на съпругът й Росен и цигуларят диригент Веско Панталеев.

Само ден преди това Роберта направи смелата стъпка да се изруси и това постигна положението много хора да не я разпознаят дори на обичайните за певицата места и компании. Промяната на външния вид хората свързват с абитуриентския бал на дъщеря й, която също се слави с прекрасен глас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл