Бейби бум подхвана родните звезди

Галена, Емилия, Златка Димитрова и Мика Стоичкова с нетърпение очакват рожбите си

Истински звезден бейби бум диктува живота на родни знаменитости. Очаква се до края на годината и началото на следващата едни от най-популярните светски лица у нас да станат родители. Бременните фолкдиви Галена и Емилия очакват вторите си наследници, а наскоро омъжената Мика Стоичкова и плеймейтката Златка Димитрова ще се радват на първите си рожби.

От известно време в българския шоубизнес малко дами се решават на голямата крачка да се отдадат изцяло на семейството. Това най-вероятно се дължи на факта, че красавиците са завладени от мисълта да се развиват в професионално отношение и не са склонни да рискуват кариерата си.

Все пак има и изключения. Оказа се, че тази година едни от най-популярните представителки на нежния пол са решили, че моментът е подходящ в домовете им да проплаче нова рожба. Затова и не закъсня информацията за тяхната бременност.

Вероятно повлияни от световни знаменитости като Блейк Лайвли и Ким Кардашиян Уест, които не се поколебаха да се сдобият с втори наследници, родните попфолк изпълнителки Галена и Емилия също предприеха тази стъпка. В момента и двете певици са бременни и с нетърпение очакват вторите си деца. Въпреки че тази крачка би попречила сериозно на музикалната им кариера, красавиците решиха да заложат на семейното щастие.

Другите известни българки, които скоро ще раждат - Мика Стоичкова и Златка Димитрова, също не се притесняват да загърбят досегашния си живот. Двете млади дами изглеждат обсебени от мисълта да дундуркат бебе и с нетърпение отброяват дните до момента, в който ще се появи на бял свят първата им рожба.

 

Биберон вместо вафли за Галена и Галин

Звездата на „Пайнер“ Галена собственоръчно оповести новината, че е бременна чрез социалните мрежи. Преди около месец певицата публикува във фейсбук профила си снимка, на която държи положителен тест за бременност. Любопитният фотос буквално взриви мрежата и хиляди поздравления и лайкове от страна на фенове и меломани заляха изпълнителката на "Една жена“. Това ще бъде втората рожба на Галена и съпруга й Галин, известен като „вафления бос“ заради бизнеса си със сладки изделия. Звездната двойка вече са горди родители на 7-годишния Стефан.

Въпреки напредналата си бременност неуморимата фолкдива не спира с клубните си участия и продължава да се вихри до ранни зори в родните чалготеки. Именно отдадеността на Галена на работата й стана повод злите езици да критикуват поведението на бременната изпълнителка.

 

Поредният наследник за Коко Динев и Емилия

През май певицата Емилия сложи край на всички спекулации около  бременността си и призна, че наистина очаква втора рожба. "Винаги съм казвала, че искам второ дете, защото не желая синът ни Иван да расте като егоист“, разказваше изпълнителката на „Ето ме“ в началния стадий на бременността.

Още в петия месец Емилия прекрати сценичните си изяви и се отдаде на пълна почивка, преди да се появи дългоочакваното от нея момиченце. Това ще бъде второто дете на фолкдивата и двете от които са дело на бизнесмена Коко Динев. Първото им дете се казва Иван, кръстен на дядото  по бащина линия.

По време на бременността Емилия сподели, че е имала притеснения, защото до момента, в който разбрала, че отново ще става майка, пиела антидепресанти заради паническите атаки.

167-09-03-588_o

 

Двойна радост за Мика и Айкут

Дъщеря на легендарния Христо Стоичков Михаела е в напреднала бременност и всеки момент се очаква да роди. Баща на детето е младият Айкут, за когото Мика се омъжи само преди няколко седмици.

Наследничката на Камата се запознала с българина от турски произход Айкут през септември 2014 г. Мика призна, че именно известният й татко я е запознал с последната й любов. „Татко ни срещна в Маями. Айки е моят човек още от мига, в който го видях", споделя красавицата в свое интервю.

Преди броени дни Мика организира щуро парти по повод предстоящото раждане на първата си рожба. На него тя бе поканила най-близките си приятели, а на събитието имаше тематична торта във формата на купчина с памперси.

Бебето ще бъде момиче и по всяка вероятност ще носи името на баба си - Мариана.

3a_70adie

 

Втори опит за Златка Димитрова

След по-малко от 20 дни плеймейтката Златка Димитрова влиза в деветия месец. Красавицата очаква с огромно вълнение и нетърпение появата на първородния си син. Това бебе е най-съкровената мечта на риалити звездата, тъй като идва две години след като силиконовата бургазлийка загуби по драматичен начин първото си дете.

Сега обаче бременната Злати прелива от щастие и й остава съвсем малко време, преди да сбъдне най-голямата си мечта - да стане майка. „През октомври с моя приятел Мирослав ще станем родители, надявам се на живо и здраво, умно и добро момче“ разказва красавицата в едно от последните писания в "Дневниците на Златка".

„Бременността ми мина доста спокойно в сравнение с първата. Скоро бях на преглед, видях малкия, пораснал е, много различно бебе е от първото“, допълва Димитрова.

zlati1

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица