Бек на „Ботев” (Пд) се размина с Лисабон и Саудитска Арабия

Десният бек на „Ботев” (Пд) Цветомир Панов ще се размине с пътуване до столицата на Португалия Лисабон, където националният ни отбор ще играе контрола със Саудитска Арабия заради травма, получена при ремито 1:1 със „Славия” в първия мач от 15-ия кръг на Първа професионална лига.

Панов е със съмнения за скъсан двуглав мускул в бедрото и няма да може да се отзове на поканата на селекционера Петър Хубчев за сбора преди спаринга с арабите. Под въпрос за участие в него е и халфът на „канарчетата” Тодор Неделев, който завърши на куц крак двубоя с „белите” на стадиона в Коматево, но състоянието на халфа не е толкова тежко и има шанс да се възстанови за контролата в Лисабон.

На лекаря на „Ботев” (Пд) д-р Георги Касабов се отвори доста работа, тъй като с травми след сблъсъка със „Славия” са левият бек Йордан Минев, който е със силни болки в дясното коляно, и бразилският нападател Фернандо Виана.

В лазарета са и сънародникът на Виана Густаво Афонсо Зауербек и Крум Стоянов, но те със сигурност ще бъдат излекувани за гостуването в столицата на ЦСКА-София на 18 ноември. Аут срещу „червените” обаче е централният защитник Пламен Димов, който бе изгонен за 2 жълти картона срещу „белите”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ