Бела Хадид получи подарък за 72 000 долара от приятеля си

Топ моделът Бела Хадид се похвали с много скъп подарък от половинката си певецът The Weeknd - швейцарски часовник с 18 карата розово злато и диаманти Audemars Piguet на стойност $72 900.

"По принцип не обичам да говоря за тези неща... но това е най-красивият подарък, който си ми правил, разбира се, след любовта ти - тя е на първо място", написа сестрата на Джиджи Хадид, публикувайки кадър на луксозния часовник.

Glittering gold: The 29-year-old musician purchased the 22-year-old model a $72,000 watch that she called, 'the most insane/beautiful thing u ever gave me'

Бела и The Weeknd започнаха да излизат през 2015-та, но 2 години по-късно се разделиха, защото и двамата бяха твърде заети с кариерите си, поради което не успяваха да намерят време един за друг.

Двойката се събра отново през 2018-та, като междувременно певецът се срещаше със Селена Гомес няколко месеца. От както се събраха отново, техни близки твърдят, че двамата са неразделни и сериозно обмислят идеята скоро да се оженят и да създадат семейство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица