Белчев още чака нови в ЦСКА

Стамен Белчев продължава да чака още нови попълнения в ЦСКА. При престижното 2:2 срещу украинския гранд "Динамо" (Киев) в защитата дебютира Николай Бодуров. Именно центъра на отбраната обаче се оказа отново ахилесова пета на "червените" в контролата в Марбея.

ЦСКА поведе в самото начало след брилянтна атака, завършена от Руи Педро. Украинците обаче обърнаха резултата до края на полувремето. След почивката бразилецът Жуниор Мораес, бивш "червен" ас, отбеляза и трето попадение. Но реферите го отмениха заради засада. В даденото продължение на мача Кирил Десподов изравни от дузпа.

"Искахме да играем по-опростен футбол и се получаваше - коментира Белчев. - Имам претенции към играчите, когато владеехме топката. До изравнителния гол "Динамо" нямаше положение. Не трябва да допускаме елементарни голове, без значение кой ни е съперник. Остават ни още две контроли на лагера в Испания и се надявам да са дошли нови попълнения дотогава. Те трябва да паснат на отбора от самото начало и да не им отнеме много време да влязат в ритъм."

"Много съм доволен, че отново играя - каза дебютантът Бодуров. - Все още се сработваме. Сбърках елементарно при единия от головете. Не биваше да се пропукваме."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ