Белчев се мръщи на шестте гола

Стамен Белчев, треньорът на ЦСКА, свали играчите си на земята след поредния разгромен съперник в Първа професионална лига - 6:1 над "Витоша". Специалистът заяви, че има претенции към футболистите и има още какво да се желае от играта им.

"Разбира се, доволен съм от победата - вкарахме шест гола, създадохме и други чисти положения, играхме с настроение - каза Белчев. - Но има и неща, които трябва да поправим, като например на моменти да действаме по-бързо. Налице са и още претенции към нашите футболисти. В ЦСКА няма как да се задоволяваме с това, а да искаме повече и повече, преследвайки целите си с много работа. Има още какво да се желае. Предстои ни мач с "Берое", който е един от добрите тимове, но ние ще се стремим да ги накараме да играя според нашите действия."

Божидар Чорбаджийски, капитанът на ЦСКА, призна, че Белчев не е доволен от допуснатия гол.

"Но това е нормално, защото трябва да изчистваме грешките - каза бранителят, забил две попадения срещу "Витоша". - Имаме пропуски за изчистване и винаги ще го твърдя, докато не станем шампиони".

Преди "Витоша", тимът на ЦСКА се разправи със "Септемри" (1:0), както и с пловдивските "Локо" (4:1) и "Ботев" (6:2). С четвъртата поредна победа "червените" повториха серия на Стойчо Младенов от 2014-а. Преди 3 години ЦСКА записа последователни успехи над столичния "Локомотив" (3:0), "Берое" (2:1), "Литекс" (2:0) и "Левски" (3:0).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ