"Бензин" взриви Варна с екшън и любов

unnamed-4Премиерата на филма "Бензин " взриви Варна с ефектно шоу на големи скорости, с най-красивите кадри от нея като декор, с много екшън и красива любов на екрана. На рали писта вместо червен килим красиви лимузини докараха звездите от режисьорския дебют на Асен Блатечки и Катерина Горанова пред входа на Морската градина.

За примиерата във Варна пристигнаха Снежана Макавеева, Калин Врачански, Пламен Манасиев, Веселин Калановски и разбира се-Асен Блатечки, който изпълнява главната роля. Той пристигна с черната Mazda Luce, която участва в "Бензин".  Стотици фенове видяха на живо преди да се завърти лентата и други от автомобилите, ползвани в каскадите. Във филма участват още холивудският актьор Майкъл Медсън, фронтменът на Godsmack Съли Ерна и моделът Лиляна Станаилова. Част от снимките на наситения с високи скорости и бурни емоции екшън бяха правени миналата есен във Варна.

"Филмът “Бензин” тръгна от Варна на бързи обороти! Щастлив съм, че бяхме домакини на премиерата. Благодаря на Асен Блатечки, благодаря на целия екип, който работи на висока скорост и направи Варна част от “Бензин”. Вярвам, че филмът, който подкрепихме, ще рекламира морската столица по света, защото кадрите, заснети във Варна, показват неповторимата атмосфера на нашия град, знакови места и събития - международната регата Толшипс, Катедралният храм, Аспаруховият мост, Морска гара, пристанище Варна...Пожелавам успех на филма!", каза кметът Иван Портних, който заедно с областния управител на Варна Стоян Пасев приветстваха звездите.

Гала примиерата препълни зала 1 на Фестивалния и конгресен център, а публиката аплодира всеки кадър, заснет във Варна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България