"Бензин" дебютира във Варна с рали писта и състезателни коли

17-метрова стена на славата и килим, оформен като рали писта ще посрещнат специалните гости на дебюта на дълго очаквания роден филм "Бензин" във Варна.

За гала премиерата на 16 май пред Фестивалния и конгресен център ще бъдат строени над 10 тунинговани автомобила, предоставени от рали "България" и TopGear България. Сред тях ще е и колата на Асен Блатечки – Mazda Luce, която участва в "Бензин".

Лентата е режисьорски дебют на Катерина Горанова и Асен Блатечки, който изпълнява и главната роля. Партнират му Калин Врачански, Башар Рахал, Снежана Макавеева, Пламен Манасиев, Веселин Калановски, холивудският актьор Майкъл Медсън, фронтменът на Godsmack Съли Ерна и моделът Лиляна Станаилова.

Част от снимките на наситения с високи скорости и бурни емоции екшън бяха правени миналата есен във Варна. Премиерата на филма ще уважат кметът на града Иван Портних и няколко от най-именитите родни рали състезатели.

Заради големия интерес към продукцията гала премиерата ще се повтори два дни по-късно в столицата, а след това "Бензин" ще бъде прожектиран и в 17 населени места без киносалони благодарение на проекта "Пътуващо кино".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица