Бербатов няма да се връща в ЦСКА

Димитър Бербатов няма да се върне в ЦСКА. Нито като футболист, нито като асистент на Любослав Пенев. Нападателят още не е прекратил кариерата си официално, но реално от три години не играе. За последно тренира с „Берое“ при своя приятел Александър Томаш.

Тази тема е приключена – каза Пенев. - Коментирахме го два-три пъти. Аз не знам нищо.“

За първи път след третото си назначение за треньор на ЦСКА Ел Голеадор отказа да коментира съдиите. Международният рефер Никола Попов ще свири гостуването на „Етър“.

Коментирахме вече съдиите – отсече Пенев. - Те трябва да са безпристрастни. Апелирам съдиите да свирят това, което е. Не искам да ни помагат, но да не ни и пречат. Не може четвъртият рефер да ръководи мача отвън. Защо главният да го слуша? Срещу „Левски“ не трябва да се анализира само нашия червен картон, а като цяло действията.“

Пенев гарантира, че мачът с „Етър“ няма да има нищо общо със загубата с 0:1 в контрола от „виолетовите“ в дебюта му. Наставникът разкри, че се е запознал с всички детайли от играта на тима на Красимир Балъков. Освен това Пенев добави, че не по негово време е направена договорката с „Етър“ преотстъпени от ЦСКА футболисти да не играят срещу „червените“.

Вярно е, че във всеки мач допускаме гол и работим в тази насока – завърши Ел Голеадор. - Никой не е застрахован. Въпросът е да минимизираме грешките. Имам си обяснение.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ