Бербатов открива новото бижу на „Тотнъм“

Tottenham footballers Dimitar Berbatov (R) celebrates with Robbie Keane (L) after scoring against Reading during a Premiership football match at the Tottenham ground in North London, 29 December 2007. AFP PHOTO/SHAUN CURRY.

Димитър Бербатов отново ще поведе атаката на „Тотнъм“. Това ще стане в края на март, когато българинът ще бъде част от звездния отбор на „ветераните“, който ще вземе участие в мач по повод откриването на новото съоръжение на клуба „Уайт Харт Лейн“. Двубоят е планиран за 30-ти, а съперник ще бъде „Интер“. Берба отново ще има възможността да играе рамо до рамо със своя добър приятел Роби Кийн. Двамата бяха кошмар за противниците по времето, когато деляха една съблекалня в „Тотнъм“. Сега към тях ще се присъединят още Рафаел ван дер Ваарт, Алън Ниелсен, Стивън Кар и други. Срещу тях пък ще се изправят имена като Франческо Толдо, Деян Станкович, Хавиер Санети. От двата тима уточниха обаче, че тепърва се очакват още звездни имена да се включат.

Новият стадион на „шпорите“ е на стойност 1 милиард паунда, а капацитетът му е 62 000 места – почти двойно спрямо предходния. Очаква се отборът, воден от Маурисио Почетино, да домакинства именно на него за 1/4-финалните сблъсъци от Шампионската лига. Досега тимът играеше на „Уембли“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят