Бербатов представи поредната звезда за благотворителния мач на 14 юни

"Другият ми брат!", написа Димитър Бербатов във "Фейсбук", представяйки поредната голяма звезда, която ще се включи в голямото събитие на 14 юни - защитникът на Ювентус Патрис Евра. Тогава отборът на Митко и този на Луиш Фиго се изправят един срещу друг в благотворителен мач на Националния стадион "Васил Левски".

"Другият ми брат! Винаги положително настроен, винаги с усмивка на лице, но безкомпромисен на терена. Искрено се радваше, когато вкарвах гол, и незнайно как винаги беше пръв да ме поздрави, въпреки че беше ляв бек. Единственият и неповторим Патрис Евра. Има 21 трофея дотук. Но все още е действащ футболист.

С пет шампионски титли на Англия с Манчестър Юнайтед и с две титли на Италия с Ювентус. Заради лидерските му качества сър Алекс го удостоява да носи капитанската лента на Юнайтед. Извежда с капитанската лента и на националния отбор на Франция. Сред най-добрите леви защитници в Европа. Три пъти е в идеалния отбор на английската Висша лига и по веднъж в идеалния тим на света и Европа. С „червените дяволи“ има триумф и в Шампионската лига.

 

https://www.facebook.com/berbatov.bg/videos/10154510493513526/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=6628568379&live_video_guests=0

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят