Бергюзар Корел се връща към театъра

Бергюзар Корел - актрисата, която българските зрители запомниха с ролята на Шехерезада в сериала „1001 нощ“, реши да се върне в театъра. Последният път, когато тя е играла на сцената, е било преди 15 години. Оттогава Бергюзар се снима в няколко хитови сериала, последният от които бе "Ти си моята родина". В него тя отново бе екранна партньорка на мъжа си - актьора Халит Ергенч, както в "1001 нощ", по времето на снимките на който двамата се залюбиха, а в последствие се ожениха и имат син.

Изглежда изморителният график на работа по телевизионни поредици не угоди на звездата и тя е връща към първата си голяма любов - театъра. коментират турските медии и съобщават, че Бергюзар Корел вече се е присъединила към трупата CRAFT Tiyatro. В профила си в Instagram самата актриса съобщава на почитателите си, че се готви за една пиеса на Ибрахим Чичек - "Момичета и момчета". В този моно спектакъл тя ще е майка на две деца, които са лудо влюбени в баща си. "Това е игра - монолог, нещо като самостоятелна изложба. Час и половина ще съм сама на сцената и без ничия поддръжка, ще трябва за задържа вниманието на зрителите", написа в социалната мрежа Бергюзар Корел.

За разлика от съпругата си, Халит Ергенч поема нова екранна роля. За втори път ще се превъплъти в образа на основателя на съвременната турска държава Мустафа Кемал Ататюрк - първия път в сериал, а сега в игрален филм.

Тези дни Халит Енгерч бе засечен от журналисти в истанбулския търговски център Zorlu, които обърнаха внимание на променения имидж на актьор заради ролята. Високобюджетната лента е озаглавена "Първата стъпка - 1919 г."

Както Халит сподели пред журналистите, снимките на филма не са започнали и той все още не знае кои други артисти ще играят с него.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали