Берен Саат и Къванч Татлъту отново заедно на екран

Американската интернет пратформа Netflix ще съчетае в един филм две имена, за които феновете отдавна мечтаят. Берен Саат и Къванч Татлъту, които предизвикаха фурор с участието си в сериала "Забраненият плод", отново ще играят заедно след години.

Всъщност компанията Netflix доживя успеха, който очакваше да отбележи в южната ни съседка. Първата турска поредица, осъществена от тях, беше "Защитникът" с Чаатай Улусой в главната роля. Тъкмо с този сериал платформата навлезе на турския пазар. После направи филмът "Летене на килим - самолет 2" , който премина с огромен интерес по кино театрите. Тогава интернет платформата, след като получи съгласието на Туба Бююкюстюн , засне документалния мини-сериал „Възходът на Османската империя“, а след споразумение с Берен Саат засне и поредицата „Подарък“.

Наскоро компанията представи на публиката анонс от новата си младежката поредица "Love 101" , но очевидно не постигнаха очакваното увеличение на броя на абонатите си в Турция. Затова, отговорните за това, запретнаха ръкави и започнаха работа, за да гарантират, че ще съберат отново заедно екранната двойка от "Забранения плод" Бехтер и Бехлю, които предизвикаха безпрецедентен успех на малкия екран преди години.

Според твърдения, Netflix започва подготовка за заснемането на филм, който ще излезе през 2021 г., а главните роли в него ще изиграят именно Берен Саат и Къванч Татлъту . В основата на лентата ще е много известен любовен роман. Така двойката Къванч-Берен ще се срещнат отново в Netflix ...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали