Бивша адреналинка е новата „Мис България”

Брюнетката е висока 170 см. Обожава да чете поезия и да танцува

Радинела Чушева е завършила журналистика

Второто място взе “Мис Варна” Румяна Данаилова

Финалът на конкурса бе в столичната зала “Рейнбоу плаза”

23-годишната Радинела Чушева е новата носителка на титлата “Мис България”. Тя спечели вота на зрителите на конкурса, организиран от Ирина Папазова и нейната агенция “Интерсаунд” в зала “Рейнбоу плаза”.

Победителката е бивша адреналинка от предаването “Господари на ефира”, но като такава не стана особено популярна. Брюнетката има бакалавърска степен по журналистика от УНСС, като в момента учи магистратура. Висока е 170 см. Обожава да чете поезия и да танцува. Чушева ще представи България на световния финал “Мис Планет” 2020.

Първа подгласничка и носителка на отличието “Мис Глоуб” стана 20-годишната Румяна Данаилова, която е “Мис Варна” 2019. Тя е студентка в Икономическия университет, където учи “Икономика и управление на търговията”.

18-годишната пловдивчанка Стелияна Иванова, която от няколко години се изявява професионално пред фотографските обективи, стана втора подгласничка. Тя ще представи държавата ни на “Мис Земя”, който ще се проведе във Филипините.

За трета подгласничка бе избрана Мис Асеновград - Мария Попова. Тя е на 22 години и е възпитаник на спорното училище в родния си град и в момента има свой бизнес.

И тази година конкурсът премина в три кръга, през които участничките дефилираха в елегантни облекла, бански костюми и официални рокли.

Любопитно е, че часове преди старта на конкурса в интернет пространството излезе информация, гласяща, че именно Чушева ще спечели. Сайтове посочиха, че титлата й е платена от мъжа, с когото тя има интимни взаимоотношения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл