Бившият на Туба Бююкюстюн се кълне в любов на друга

Онур и Гьозде

Онур Сайлак заживя с продуцентката си

Актьорът не се облагодетелства материално от брака си

Турският актьор и режисьор Онур Сайлак се разведе през 2017 г. със световноизвестната турска актриса Туба Бююкюстюн, с която беше женен 6 години. От брака си те имат близначки - Мая и Топрак вече са на 8 години. След раздялата, Онур Сайлак започна афера с мениджърката си Гозде Йълмаз. Двамата са заедно повече от две години, но не обичат да афишират връзката си.

Преди две седмици обаче Онур и Гозде присъстваха на събитието “Тези песни ме подлудиха”, на което, минавайки за DJ плейъра, актьорът каза на гостите: “Имам голям късмет с жените в живота си. Имам две красиви дъщери, а до мен е любовта на живота ми!” Гозде, гледайки в очите любимия си, докато изричал това признание, сияела от щастие. След това влюбените цяла нощ танцували под звуците на запленяващи песни.

Тези дни Туба Бююкюстюн пък си навлече гнева на някои потребители в социалните мрежи, след като всеки ден се включва на живо и разговаря със своите последователи за коронавируса. Призовавайки хората да останат вкъщи, последваха някои критики по неин адрес, както и към други известни личности, които отправят същия апел. Турските зрители упрекват актьорите, че имат възможност да останат у дома, но мнозина са принудени да работят, за да не останат без заплати. Туба възмутено отбеляза, че за никой от тях парите не падат даром от небето. “Моля ви да си останете у дома в полза на всички. Ако много хора хванат вируса едновременно, здравната система в Турция просто ще се срине”, написа актрисата.

След развода Туба и Онур си разделиха три къщи, джип и акции - всичко, без дома в Аджибадем, който остана владение на актрисата от “Гордата Аси”. Турска звезда остана и едноличен собственик и на двуетажна къща от 250 квадрата, която се намира Чифтехавузлар и струва 1 млн. долара. Именно в тази къща израснаха близначките. Освен това Туба има щедър дар от дубайска фирма - къща, оценена на 2,5 милиона лири, която си остава нейна лична собственост.

Другият им имот в Аджибадем, който е оценен за 750 000 долара, остана за Онур Сайлак. При развода актьорът се е отказал от Mercedes GL 350, който струва 300 000 лири. Той не претендира и за акциите в компанията Baykon - която бе семейна собственост.

Онур Сайлак си тръгна почти без нищо материално от брака си. Той обаче не даде вид на огорчен - напротив. Говори с уважение за бившата си и дори споделя, че е благодарен колко много са наследили дъщерите му от нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица