Бившият свекър на Виктория Маринова: Дълбоко ме гложди, че Северин Красимиров може да не е бил сам

Румен Максимов заяви, че семейството на убитата жена иска максималното наказание

Бившият свекър на Виктория Румен Максимов коментира пред БТВ, че са обсъждани два варианта за транспортирането на Северин Красимиров, като единият е бил да бъде доведен тази нощ или да бъде докаран непосредствено преди заседанието, за задържането му под стража.

Категорично е доказано с ДНК проби, че Северин е убиецът на Вики, каза свекърът на тв водещата Румен Максимов.

Ще изчакаме резултатите от допълнителните експертизи и проби. Дълбоко ме гложди обаче, че  може да не е бил сам. Вики беше млад и здрав човек. А е възможно и натрупване на голям брой съвпадения - т.нар. силен удар южна лапа, допълни свекърът.

Максимов заяви, че семейството на убитата жена иска максималното наказание и недопускане тежки криминални престъпници да се възползват от облекчения.

Вики искаше доброто, да дадем път на добрата новина, призова Румен Максимов. Едва ли бих казал нещо на Северин в съда, нещо се казва на човек - той вече е престанал да бъде човек, а неовладяно животно.

За дъщеричката на Вики семейството се старае да й обясни, че мама я няма. Водят консултации с детски психолог, но вероятно най-тежкото ще е след година-две. Последното, за което говорихме с Вики, беше, че проверката на информацията трябва да е най-малко от два независими източници.

Според него напрежението, което се създаде миналата седмица в ромската махала в Русе, е било излишно и препоръча хората да се фокусират върху правенето на добри неща, за да има все по-малко лоши новини. Там и в момента има жандармерия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България