Бившият съпруг на Виктория Маринова: Не знам как ще погледна Северин Красимиров

Бившият съпруг на убитата телевизионна водеща Виктория Маринова – Свилен Максимов, не може да отговори на въпроса как ще погледне обвинения за престъплението Северин Красимиров. "Все още не мога да отговоря на този въпрос как ще го погледна, ще трябва да го погледна", каза Максимов.

Няма да присъствам в залата по собствено желание, най-вероятно ще ме разпитват, посочи той пред БТВ.

Максиков е съгласен с позицията на прокуратурата в частта, че убийството, че няма оттенък, свързан с работата на Виктория.

„Но няма как да отречем и факта, че България все още е на едно от последните места по независимост на медиите. Държавата трябва да положи нужните усилия да върне вярата на народа в медиите. И Втрото, да не се опитват да опитомяват четвъртата власт, а по-скоро медиите да бъдат използвани като средство за обратна връзка и управлението да научава какво става с народа от тях”, каза бившият съпруг на убитата водеща.

Вчера прокуратурата внесе в съда обвинителния акт. Виктория Маринова беше нападната на 6 октомври миналата година посред бял ден, докато тичала по крайбрежната алея. Северин ще отговаря пред съда за три деяния – блудство, изнасилване и убийство по особено жесток и мъчителен начин. Очаква се делото да бъде насрочено до месец.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"