Бивши възпитаници на Природо-математическата гимназия в Търново събраха 1600 лева за ремонт на кабинет

Общо 1600 лева събраха бивши възпитаници на Природо-математическата гимназия "Васил Друмев" във Велико Търново на среща по случай 15 години от дипломирането си. Със средствата те обновиха кабинет в училището.

„Реализацията на проекта бе дофинансирана от гимназията, а благодарение на организацията, направена от директора Ангел Гушев, реконструкцията протече бързо и без да нарушава учебния процес”, съобщи Йордан Терзийски.

Графичното оформление на стените е дело на интериорното студио A+More. Използвани са съвременни материали, съобразени с тенденциите в оборудването на класни стаи. Осветлението е сменено с енергоспестяващи LED панели, а черната дъска е премахната изцяло, като на нейно място е използвана специална интериорна боя, която ще позволи на учители и ученици да пишат директно върху стената на учебната зала.

Идеята на гимназията и бившите й възпитаници от Випуск 2003 е тяхното дело да се припознае и от други випуски, които се събират по случай годишнина от дипломирането и да се реновират и други кабинети в гимназията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България