Билети на промоция за мача с Кипър

Българският футболен съюз пусна билетите за срещата с Кипър от Лигата на нациите на промоционална цена. На 13 октомври селекцията на Петър Хубчев домакинства на стадион "Васил Левски", а запалянковците имат ексклузивната възможност да закупят пропуски с 50% отстъпка в периода между 11 и 17 септември включително. Например, място на централната трибуна под козирката в този период ще струва 15 лева, вместо 30. Между 18 и 24 септември билетите ще се продават с по-малка отстъпка. Цената в сектор А ще се увеличи от 15 на 20 лева.

От на 5 октомври пропуските ще бъдат пуснати на касите на Националния стадион, а до тогава те могат да бъдат закупени от различни търговски обекти в цялата страна.

Очаква се двубоят с Кипър да привлече огромен брой фенове. България стартира в новия турнир на УЕФА с две победи и „лъвовете“ са едноличен водач в своята група.

Срещата с Норвегия в София пък бе най-посетената до момента в нашата решетка. Минималният успех на България бе изгледан от 10 000 зрители. Гостуването на родните национали в Словения бе наблюдавано от 5 100 души, а мачът Норвегия - Кипър (2:0) от 6 572 фена. Под хиляда фена имаше на трибуните в Никозия за Кипър - Словения (2:1).

"Това е така, защото бе въведено задължителното представяне на лична карта при влизането на стадиона - каза кипърският журналист Андреас Воу. - И преди националният отбор не се радваше на голяма подкрепа, но мачът със Словения наистина беше посетен от рекордно малко хора."

Снимка Пламен Стоименов

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ