Билетът за театър на половин цена

Театралният гигант Стефан Мавродиев в спектакъла „Аз, Фойербах“.

Даваш книга и отиваш на –50% в Армията

Зрителите на Младежкия театър в София „Николай Бинев“ ще имат възможността да се насладят на вълнуващи и разнообразни постановки през месеците април, май и юни на преференциални цени с намаление до 60%. В промоцията е включен и спектакълът „Аз, Фойербах“, посветен на 75-годишнината на доайена на театъра – Стефан Мавродиев.

В ролята на Фойербах се превъплъщава театралният гигант Стефан Мавродиев. Пиесата разказва за актьор, който след 7 години пауза се завръща на театралната сцена, за да се яви на кастинг за желана от него роля пред великия режисьор Летау. Господин Летау обаче закъснява, а Фойербах е посрещнат от неговия млад асистент. Подготвяйки се за последния си шанс да бъде отново на сцената, Фойербах показва всичко, на което е способен, разказвайки със страст и остроумие за очарованието на професията на актьора, за света зад кулисите, за магията на театъра.

Промоционалната цена на билетите се оказа примамлива за посетителите на Младежкия, които споделиха общо мнение, че идеята за по-евтини пропуски трябва да се превърне в традиция, тъй като по този начин интересът и посещенията ще се увеличат.

В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и култура 24 май, стартира третото издание на кампанията на театър „Българска Армия“- „Дари книга, ела на театър”. Ще се приемат книги както за деца, така и за възрастни, а срещу всяко дарение хората ще получават талон за 50% отстъпка от цената на 1 билет за постановка по избор през май или юни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, но в запазено състояние, уточняват от екипа на Армията. Събраните средства ще бъдат дарени на специализирания детски комплекс на УМБАЛСМ „Пирогов”. През миналите издания на кампанията бяха събрани над 7000 тома. Специалното предложение не важи за гостуващи постановки!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура