Били Кембъл отказал секс сцени с Джей Ло

Актьорът от „Вирус” е убеден, че латино дивата има най-красивата кожа на света

Сериалът „Вирус” проследява работата на д-р Алън Фарагут (Били Кембъл) и неговия екип от служители на Центъра за контрол и превенция на заразните болести. Учените са изпратени в арктически частен изследователски център - „Арктик Био Системс“, за да проучат неизвестен вирус. Вече на място, на Фарагут и екипът му се налага да се борят не само с неизвестния патоген, но и с местните учени, които не желаят да разкрият произхода на вируса или поне изходната точка на нерегламентираните си изследвания. Нещата се влошават допълнително, когато братът на Алън Питър - един от първите заразени изследователи - бяга от изолатора, а екипът започва да осъзнава, че вирусът не само дава суперсила, но препрограмира мозъка на жертвите си, за да ги превърне в машина за перфектно заразяване.

Актьорът Били Кембъл е роден на 7 юли 1959 г.в Шортсвийлд, щата Вирджиния. Родителите му се развеждат когато е на две и затова постоянно се мести между Вирджия, където живее майка му и Чикаго, където е баща му. След завършване на средното си образование постъпва в Американската академия по изкуствата в Чикаго, където учи в студиото на Тед Лис за сценични изкуства.

Кембъл дебютира като гост-звезда в сериала Family Ties and Hotel и дълго време играе ролята на Люк Фулър в „Династия”. Списъкът с работните му проекти се допълва от роли в сериала „Криминална история” и „Луна над Маями”.

През последните години Били играе заедно със Села Уорд в драмата “Веднъж и отново”. За тази роля, през 1999 г., е номиниран за наградата "Златен глобус" като и за "Най-добър драматичен сериал", а Кембъл е номиниран за най-добро представяне . През 2000 г. за същата роля получава наградата People's Choice Award за "Най-добър актьор".

Пълният списък с ролите му е доста дълъг. През годините той успява да се снима в няколко сериала и пълнометражни филма. Едно от последните му участия в киното е във филма с Дженифър Лопес „Достатъчно". Актьорът е изключително доволен от ролята си: „Писна ми да играя “готини” момчета. Да бъдеш момче на Дженифър Лопес, макар и лош, е мечта на мнозина. Същевременно осъзнавам, че Мич е наистина страшен човек и изобщо не си приличаме."

Оказва се, че в трилъра трябва да има сексуална сцена в между героите на Били Кембъл и Дженифър Лопес. Първоначално актьорът е изпълнен с ентусиазъм да се появи като съблазнителен съпруг до такава красавица, но веднага променя решението си, без да уточнява защо. Може би е смутен от собствената си възраст (по онова време е на 42 години) или от страх да не изглежда неприлично на фона на очарованието на тази актриса, за която той сам казва: „Тя е просто красива. Тя има най-красивата кожа, която някога съм виждал. Не можех да спра да я зяпам.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали