Биографията на Гуардиола излезе на български

Биографията на Пеп Гуардиола е преведена на български език и вече е на пазара. Изданието е в 448 страници с меки корици, а цената е 19,99 лв.

Испанецът е един от най-харизматичните и успешни мениджъри във футбола.

Като футболист той е блестящ дефанзивен полузащитник и прекарва по-голямата част от кариерата си в Барселона. Гуардиола е част от Звездния отбор на великия Йохан Кройф, под чието ръководство клубът печели и първата си Европейска купа.

След като се оттегля от кариерата си на футболист, Гуардиола е поканен за треньор на Барселона и под неговото ръководство, още през първия сезон качва тима на трона на ЛаЛига и печелейки Купата на Краля и Шампионска лига, става най-младият успешен мениджър.

Следващият сезон клубът завоюва шест трофея в шест турнира, играейки с едни от най-техничните футболисти, на които някога света е бил свидетел.

Тази биография е повече от история за менажирането на три големи футболни гранда – Барселона, Байерн Мюнхен и Манчестър Сити и е базирана на разказа на футболисти, на директори на футболни клубове, на колеги и на конкуренти, както и на откровената изповед на самия Пеп Гуардиола – как се играе тази красива игра и как се печели по различен начин.

Издава: A&T PUBLISHING

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят