Бионсе гладувала зверски след раждането на близнаците

Бионсе призна, че след като родила близнаците Руми и Сър Картър преди две години, се подложила на нечовешка диета, изключвайки от менюто си хляба, въглехидратите, захарта, млечните продукти, месото, рибата и алкохола.

Твърде стриктният режим си е наложила самата тя заради участието й на музикалния фестивал Coachella в Калифорния през 2018-та, предават от Daily Mail.

Певицата сподели мъчителната си диета в документалният филм на Netflix "Homecoming", посветен на учасието й на фестивала.

Бионсе разказа още, че освен оскъдното хранене, тя е репетирала по 15 часа дневно, гледала е новородените си деца (както и по-голямата си дъщеря), и е намирала време за съпруга си, но в един момент не е издържала както физически, така и психически на това натоварване.

"Определено се насилвах твърде много и именно тогава научих ценен урок. Никога, никога няма да си причиня това отново. Сега имам чувството, че съм нова жена, отворила нова глава в книгата на живота. Няма смисъл да се опитвам да бъда такава, каквато бях в миналото. Сега съм майка и тялото ми - ръцете, бедрата и коремът - показват това, и не бързам да се променям", призна Бионсе.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица