Бионсе и Джей Зи изпяха всичко от личния си живот

Двете суперзвезди успешно използват интереса към подробностите от брака им

Те не дават семейни интервюта, позират заедно само на сцената и на мероприятия, а всичко за живота им феновете научават от... техните песни. Това лято излезе първият съвместен албум на Бионсе и Джей Зи - Everything Is Love, в който всяко парче е като изповед. Успоредно с него стартира и турнето им On The Run II, за което двамата се готвят от няколко месеца. Оказа се, че съпрузите умело съчетават безспорния си талант и бизнеса с интимното си пространство.

Как започва всичко

На бала на Института по костюма към музея Метрополитън - Met Gala 2014, Бионсе пристига съпроводена от съпруга си Джей Зи и сестра си Соланж, която нещо не е в настроение. Прекалява с алкохола, пуска грубички шеги по адрес на зет си и се скарва с дизайнерката Рейчъл Рой, с която той разменя няколко думи. Вечерта партито плавно се премества в клуб Boom Boom Room в хотел Standard. Звездното семейство обаче напуска купона само няколко минути след началото му – при влизането в асансьора на хотела Соланж се нахвърля на Джей Зи с юмруци.

Тя в продължение на три минути се бори с рапъра, рита го и го блъска, а охраната безуспешно се опитва да я укроти. При цялата тази сцена Бионсе стои в ъгъла на асансьора. Истинската причина за скандала е неизвестна, само вървят слухове за сериозни семейни проблеми. Явно там, на бала, Соланж е разбрала, че Джей Зи изневерява на сестра й и дори го е хванала да флиртува с някой от звездните гости. Назовават се и имената на възможната любовница – Риана, Рита Ора или въпросната Рейчъл Рой, приятелка на Ким Кардашиян.

След скандала семейството бърза да направи официално заявление, че двамата са си простили и заедно вървят напред. Били се постарали да забравят и се надяват всички да направят това.

Пъзелът се нарежда

През 2016 г. Бионсе издава албума Lemonade, в една от песните на който се оплаква как тя гледала часовника си, а той още не се бил прибрал. Днес съжалявала, че някога е сложила венчалния пръстен. Той я желаел само когато не била до него – по-добре би било да извика Беки с хубавите коси.

Коя е Беки, така и остава тайна, но у никого не остават съмнения, че рапърът неведнъж е изневерявал на жена си. Бионсе пее, че му прави последно предупреждение и ако това се повтори още веднъж, той ще изгуби съпругата си, която усеща чуждия парфюм, смесен с неговия. Всичко й омръзнало, тъй като винаги е била внимателна и вярна, обръщала е внимание на всички детайли.

Джей Зи предпочита да не коментира песента на жена си, а в пресата тръгват слухове за предстоящ развод. Двойката престава да се появява на публични места и да помества общи снимки в Instagram. След няколко месеца обаче рапърът отвръща на удара със свой албум - "4:44". Там той реди слова, с които иска прошка, че се е заигравал с други жени, знаел, че не я заслужава. Ако децата им разберели и мнението им за него се промени, той би умрял от срам.

Тези признания на съпрузите са истинско откровение. Винаги позитивни и влюбени пред хората, оказва се обаче, че не са идеални – и те имат проблеми като всяко обикновено семейство. Само че ги решават по друг начин – с творчеството си.

Между другото, в траковете Family Feud ("Семейна вражда") и Kill Jay Z ("Убий Джей Зи") рапърът Джей Зи коментира и злополучния скандал в асансьора, обвинявайки Бионсе, че е подстрекавала сестра си.

Музикална терапия

През април т.г. Джей Зи е гост в шоуто на Дейвид Летърман. Там той за първи път коментира това, което с Бионсе са се опитвали да кажат на слушателите си в продължение на 2 години. Рапърът отбелязва също, че музиката, която творят съвместно, му е помогнала да преодолее кризата. Двамата били използвали изкуството си като терапевтичен сеанс. В резултат създават албума Everything Is Love, в който се пее вече не за обвинения, а за прошка.

Освен това в песента Heard About Us рапърът за първи път говори за 26-годишен младеж на име Римир Сатъруейт, който в продължение на много години твърди, че е негов извънбрачен син, но мълча, докато не се роди дъщеричката на звездното семейство Блу Айви. Джей Зи никога не е коментирал ситуацията, не е отговарял на провокациите и отказа тест за бащинство.

Служебен роман

Успоредно с излизането на съвместния им албум Бионсе и Джей Зи стартират турнето си On The Run II с грандиозен концерт в Кардиф, столицата на Уелс. Преди това в Мрежата се появяват високохудожествени техни интимни снимки, подготвени за специална книга. Те предизвикват нееднозначна реакция – едни са във възторг от откровеността им, други пък решават, че за майка на три деца и всепризната дива демонстрирането на задните части не е задължително.

Против излишното разсъбличане се изказва и известната писателка феминистка Жермен Грир. В коментара си за The Independent тя казва, че смята Бионсе за прекрасна изпълнителка, но не разбира защо винаги толкова агресивно демонстрира своята сексуалност, която не можела да бъде част от работния имидж, защото нарушавала равноправието(!?).

По време на шоуто на огромен екран се прожектира филмче, в което се вижда как двамата подновяват брачните си клетви и показват децата си: 6-годишната Блу Айви и за първи път – близнаците Руми и Сара. През целия концерт съпрузите си разменят влюбени погледи, прегръщат се и се целуват, подчертавайки, че в семейството им вече цари хармония и любов. След шоуто двойката се отправя на романтична вечеря в The Arts Club. И докато поливат крехкото агнешко с най-доброто червено вино, песните им от албума Everything Is Love чупят поредните рекорди, заемайки първите места в класацията на Billboard. Ето това е семеен бизнес и „правилно” публично покаяние!

Семейство Обама танцува на концертите им

Експървата дама на САЩ и дъщеря й Наташа са на концерта в Париж в рамките на турнето на звездната двойка. 54-годишната Мишел танцува с удоволствие в компанията на майката на Бионсе – Тина Ноулс. Певицата нееднократно се е изказвала в поддръжка на тогавашния президент Барак Обама и е взимала участие в социалните инициативи на Мишел.

Когато Бионсе и Джей Зи започват американската част на турнето си и пристигат в САЩ, експървата дама отново е на техен концерт, този път със съпруга си. По време на изпълнението на една от песните двамата не успяват да сдържат емоциите си, стават, вдигат ръце и започват да танцуват.

Друго обаче вълнува най-вече феновете – по време на европейските концерти тръгна мълвата, че Бионсе отново е бременна. Ако това е истина, няма да й бъде леко, тъй като американската част на турнето ще завърши през октомври.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл