Бира и вируси в битката за оцеляване

Удавникът се хваща за сламка! Под това мото завършват първенствата на Германия и Англия. Мръсни трикове и уникални премии белязаха последната седмица на Бундеслигата и Висшата лига.

Фенклубът на „Хамбургер“ предложи 1500 литра безплатна бира на футболисти и привърженици на „Кьолн“. Изпадналите „козли“ могат да помогнат с победа над „Волфсбург“ като гост в последния кръг. Тогава „Хамбургер“ трябва да спечели у дома срещу „Борусия“ (Мьонхенгладбах), за да не изпадне за първи път в историята си. Фенът Андреас Клос, който даде идеята за бира, гарантира пенливата течност на „Кьолн“ при победа. Дори „Хамбургер“ да се провали.

В същото време мръсни номера заиграва в Уелс. От хотел „Мариот“ в Суонси анулираха резервациите за 40 стаи на „Саутхемптън“. Причината - „светците“ гостуваха късно снощи в пряк двубой за спасение срещу „Суонси“. Официалната версия – в хотела върлувал вирус. Това принуди „Саутхемптън“ да наеме хотел в Кардиф – на повече от час шофиране от стадиона. В Англия обаче бързо разбраха измамата. Всеки желаещ можеше да си наеме стая в „Мариот“ по интернет без никакви предупреждения за вирус.

Треньорът на „Саутхемптън“ Марк Хюз поискал ръководството да пусне жалба независимо как ще свърши мача. Но в клуба търсят към кого точно да я отправят. Официално „Суонси“ и „Мариот“ нямат никакви допирни точки...

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят