БиТиВи Екшън излъчва шоу мача на Бербатов

БиТиВи Медия Груп придоби правата за излъчване на футболното шоу, което Димитър Бербатов организира на 14 юни на стадион „Васил Левски“. В него сборен отбор от звезди на благотворителна фондация на българския нападател ще мери сили срещу тази на един от най-великите полузащитници за всички времена Луиш Фиго.

Зрелището, обявено за мача на годината, събира у нас имена, които буквално спират дъха. Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин ван дер Сар, Неманя Видич и Патрис Евра. Това са първите шест обявени за сигурни участници в шоуто на националния стадион. Благодарение лично на Бербатов, те отново ще се превърнат в съотборници, макар и за един ден.

„Ще има още доста изненади, вървим по сценария – каза Бербатов за БиТиВи. - Радвам се, че хората, които поканих, откликнаха. Някои казаха „да“, но още не сме ги обявили. Чакаме Фиго да обяви футболистите и от неговия отбор. Колкото по-сериозни имена пристигнат, толкова по-добре. Ще бъде празник за всички, които дойдат на стадиона.“

Звездното шоу ще се излъчи пряко по БиТиВи Екшън на 14 юни от 18,00 часа. Всяко следващо ново име на участник в Мача на годината ще бъде обявявано първо в ефира на телевизията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ