Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Мощен старт на първия голям концерт в „Гласът на България“ – Ива Георгиева вдигна на крака публиката с блестящо изпълнение и се приближи още повече до възможността с Иван Лечев да си стиснат ръцете на финала. Треньорът й беше категоричен, че тя трябва да спечели най-голямото музикално състезание у нас.

Втори в битката за 50 000 лв. се впусна Вениамин Димитров, най-емоционалният участник от отбора на Михаела Филева. Бургазлията, който по време на нокаутите почти скъса риза под влияние на адреналина, със сигурност ще провокира поредната сълзлива вълна в шоуто, независимо от зрителския вот.

Хората пред малкия екран определят съдбата на 12-те финалисти на четвъртфиналите, като всеки може да подкрепи фаворита си с до 20 sms-а от един номер. Шанс да отпуснат златните си гласове на втория концерт ще имат само 8 участници, в зависимост от представянето им тази вечер. Зрителската активност е изключително важна както за сбъдването на мечтите на финалистите, така и за рестарта на един от културните центрове в София – Националния студентски дом. Всички средства от sms гласуването ще бъдат дарени за възстановяването на опожарените сцени в емблематичната сграда.

Освен Вениамин във вокалната армия на Михаела Филева козируват трубадурът с китара Христиан Ненов и ученичката с хипнотизиращи сини очи Надежда Александрова. За мястото си на полуфиналите в отбор Лечев ще се борят още Симона Симеонова от Плевен, която опитва късмета си в шоуто за втори път, и Николай Воденичаров-Никеца. Графа ще разиграе три вокални жокера в лицето на самотната майка Галина Красимирова, стругаря Атанас Кателиев и мултинационалното момиче Ивана Муцкова. Камелия ще посегне към короната на Лечев с помощта на соул фурията Мария Величкова, таксиметровия шофьор от Сандански Тодор Симеонов и Тино Хаджиев, който действа като афродизиак на женската част от публиката с комбинацията от палав ханш и опасни низини в гласа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл