Благодарности за полицаи, проследили банкова карта на боклука

Ïîëèöàèòå ïîëó÷àâàò è áëàãîäàðíîñòè

Пенсионерка от град Нови пазар, чиято банкова карта с 3 660 лв. се озова на боклука по грешка, сега горещо благодари на полицаите, помогнали за нейното проследяване и връщане на парите. Бившата учителка от град Нови пазар, Шуменско, е написала благодарствено писмо направо до министъра на вътрешните работи.

Както "Труд" писа, точно по Коледа, с помощта на сина си жената разчистила стари вещи и дрехи от дома и сред изхвърлените било и яке с картата. Намерил го късметлията Селим Х./62г./ и на няколко пъти източил парите, които му се сторили като коледен подарък. След сигнал на жената забогателият бедняк бил открит и върнал на първо време 2000 лв. Останалите бил похарчил.

Собственичката на картата благодари на инспекторите Мая Цветкова и Кудрет Мехмед от полицейското управление в Нови пазар за бързото откриване на мъжа, който изтеглил неправомерно  парите. В писмото жената казва, че дълго време ги е събирала. ”Останах приятно изненадана, че седмица по-късно бях потърсена от полицейските служители, за да ми бъде върната парична сума. Не вярвах, че толкова бързо може да се реши проблемът ми и в тази връзка им изказвам благодарност”, пише в писмото си госпожа Крумова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България