Благоевград отново приема любими български изпълнители! 120-минути хитове и забавление очакват жители и гости с Coca-Cola The Voice Happy Energy

На 26 юни музикалното турне, което събра едни от любимите български изпълнители - Coca-Cola The Voice Happy Energy, ще завладее Благоевград. Културният център на Югозапдна България ще посрещне на голямата сцена на площад „Георги Измирлиев“ балет Nova ,DJ Doncho, VenZy, Пламен и Иво, Михаела Маринова, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Pavell & Venci Venc', Тита, Криско, както и Кристиан Костов. За всички почитатели на хитовата българска музика изпълнителите на Coca-Cola и The Voice са подготвили да представят най-популярните и най-новите си песни.

На третия концерт от турнето на Coca-Cola и The Voice двадесет късметлии ще получат възможността да посетят бекстейджа и да се срещнат с едни от любимите български изпълнители. Избраните на случаен принцип победители ще могат да доведат приятел, с когото винаги са 2х2 и да се включат в звездното парти, което ще се вихри зад сцената.

На концерта в Благоевград очакваме да видим още нови и оригинални хореографии, съпровождащи любимите български хитове. Огнените прически и тоалети на изпълнителите отговарят не само на летните тенденции, но и на настроението им. Изпълнителите обещават много изненади за благоевградчани, сред които е и името на звездния репортер, от когото ще научим много нови подробности от „кухнята“ на турнето.

Актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони