Близнаците да се концентрират в работата, а Лъвовете да не налагат мнението си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Ако в почивния ден сте на работното си място сте уверени и спокойни, ако избягвате общуването с делови партньори, които не са коректни с вас. Ще се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си. Професионалните ви задължения изискват нови възгледи и бързи решения, които може да обмислите и да приложите веднага. Радвате на вниманието на противоположния пол. Следобед ви очаква романтична среща и хармонични отношения в семейството. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си.

ТЕЛЕЦ

На вашето работно място не се натоварвайте с чужди задължения в този почивен ден. Работата ви спори, ако не се притеснявате и не правите опити да надскочите възможностите си. Освен материалните успехи, които ще ви зарадват, се пригответе за неприятелски сплетни. Денят изисква от вас да отстоявате мнението си, но без агресия. Не са изключени проблеми в личния живот, скъпи дами. Несемейни да очакват изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Ще спечелите сърцето на обекта на чувствата ви, но не се изкушавайте да се впуснете веднага в сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Не проявявайте свръхчувствителност към критиката, за да не развалите настроението на колегите си в почивния ден. С повече усилия се справяте успешно със задълженията си, дори и ако са неочаквани и спешни. Бъдете изцяло концентрирани в работата си, защото сте способни да допуснете грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти. Жените да се подготвят за романтично увлечение. Ако сте семейни внимавайте, защото ще си създадете проблеми. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимите си за сексуални удоволствия.

РАК

Внимавайте при провеждането на неотложни делови разговори, ако са насрочени умишлено за този почивен ден. Не спорете с колегите си и не проявявайте агресия, ако не са съгласни с мнението ви, а мотивирайте причината него. Въпреки напрежението ще се справите със задълженията си и ще раздразните завистниците между вашите колеги. Вечерта, мили дами, отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята половинка се радвайте на щастието си.

ЛЪВ

На работното си място не спорете и се заемете с рутинните си задължения, за да не си създадете проблеми с желанието да поставите ново начало в почивния ден. Имате шанс за материални успехи. Не е във ваша полза и да налагате насила мнението си. Новите ви идеи се реализират, ако цените помощта на околните. Избягвайте новите запознанства. В личния живот са възможни измами от ваши роднини. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Ако не сте семейни също няма да се чувствате щастливи.

ДЕВА

Ограничете срещите си в този почивен ден, въпреки че ще имате запознанства, които категорично няма да са подходящи. Не се ядосвайте заради чужди грешки. Може би отново ще се наложи да пътувате до роднини. Променете отношението си към вашите некоректни колеги. Запазете спокойствие, дори и ако ви вдигнат скандал. Не критикувайте партньора си, че не се включва в почистването на вашия дом, ако има своята служебна заетост. Допуснете ли отдалечаване, не се надявайте на хармония, интимни мигове и сексуални удоволствия, ако не поднесете извиненията си.

ВЕЗНИ

Не пропилявайте с лека ръка спечелените с труда ви средства в този почивен ден. На работното място сте напрегнати, и не особено активни, заради нежеланието ви да общувате с колегите си и да обсъждате професионални проблеми. Делово пътуване ви гарантира възможност за разширяване на бизнеса или срещи с нови партньори. Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Несемейните жени да се замислят за създаване на семейство, ако има до себе си подходящ партньор. Семейните жени вечерта да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

СКОРПИОН

Ще настъпи обрат в отношенията ви с околните, въпреки че деня е почивен. Професионалните ви задължения изискват да сте уверени във възможностите си. Не се съгласявайте да давате заем на ваши приятели, защото ще загубите парите си. Обмисляйте добре действията си. С решителни действия си гарантирате успех. От сутринта ви е обзела ревност и съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. В откровен разговор с тях и споделете както ви притеснява. След разправията не се надявайте, че ще имате приятни сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта в почивния ден се подгответе за трудности. Не сте склонни да провеждате делови разговори. На работното място бъдете концентрирани в задълженията си. Ще се наложи да помогнете на ваш колега, но преценете дали помощта ви ще бъде оценена и дали няма след време да ви мъсти, че сте му подали ръка. Липсата на хармония в семейните отношения ви пречи да надмогнете гордостта си и да се извините скъпи жени. Любимите ви хора страдат от отношението ви. Ако се отдадете на романтични мигове и сексуални наслади, ще поправите стореното и ще си възвърнете любовта.

КОЗИРОГ

Работете активно, ако се занимавате с бизнес или търговия в почивния ден. Бъдете тактични и търпеливи, за да бъдат разговорите и срещите ви успешни. Късметът не е с вас, ако разчитате на околните. На работното място не се дразнете, а приемете че ваш колега иска да ви впечатли, без да има знания. Бъдете снизходителни. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимния си партньор. Преценете и честно си отговорете имате ли все още чувства един към друг. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако ви предстои раздяла.

ВОДОЛЕЙ

В този почивен ден анализирайте постигнатото през месеца, за да осъзнаете грешките си и да ги отстраните. Не се сърдете на никого за проблемите на работното място. Бъдете подготвени за неприятности. Избягвайте резките изказвания, ако видите грешка на ваш колега. Бъдете внимателни, за да не си спечелите врагове и да не се лишите от помощ, която ви е необходима. Интимните ви партньори се чувстват наранени и трудно ще спечелите отново тяхното доверие, ако многократно сте го предавали, а днес е преляла чашата на тяхното търпение. Не се сещате за интимния си живот, който трябва да разгаряте със секс и с това ще предизвикате ревността им.

РИБИ

Изпълнени сте с решителност и амбицирани да се докажете на всяка цена въпреки че деня е почивен. На работното място завършете започната преди време работа, въпреки че не сте достатъчно активни. Анализирайте постигнатото и бъдете критични към себе си, за да осъзнаете собствените си пропуски. Направете плановете си за следващите дни. Влюбени сте, но се страхувате че чувствата ви не са споделени. Днес можете да ги споделите с мъжа, в когото сте влюбени. Не бързайте още вечерта да се отдадете на сексуални удоволствия, ако партньорът ви не подготвен за тях.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп