Блясъкът по устните отново е на мода

Подчертайте очите с опушена очна линия

Не прекалявайте със сенките в горещите дни

Добре направеният грим е задължителен елемент не само за идеалното селфи, но и за перфектната визия по време на летните партита.

През този сезон тежкият грим от зимните месеци отстъпва място на по-свежия и лесен за поддържане в жегите макиаж.

Лято 2018 може да бъде определено като завръщането на гланца върху устните. През последните 1-2 години гримьорите, които диктуват трендовете залагаха на матови и неутрални цветове, любими на знаменитостите, начело с Ким Кардашиян. Сега обаче бляскавите устни отново са на мода. Изберете светли и ненатрапчиви цветове. За дневната визия най-подходящи са бледо розовото и прасковените нюанси. За вечерта изберете тъмни цветове. По-смелите дами могат дори да заложат на много тъмно кафяво или червено, които придават строг и секси вид. За най-екстравагантните се предлагат сини и лилави нюанси. Подчертайте очите с очна линия. Този сезон тя е опушена и издължена извън окото, напомняща ретро вълната, характерна за миналия век - и стои много добре на снимки. Спиралата при такава визия е задължителна, но не и сенките, които ще подчертаят окото прекалено. За лицето изберете руж в същия нюанс като устните.

Хайлайтерите отново са актуални, макар и малко позабравени през зимата, а пред обектива правят кожата по-гладка и сияйна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл